Medewerkers

DE PARODONTOLOGEN

Geerten-Has Tjakkes

Geerten-Has Tjakkes is in 2002 als tandarts afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij heeft als tandarts in verschillende praktijken in Noord Nederland gewerkt. Naast zijn werkzaamheden als algemeen practicus heeft hij promotieonderzoek verricht aan de afdeling Mondziekten, Kaak – en Aangezichtschirurgie van het UMCG en is in 2010 gepromoveerd.

Van 2008 tot 2011 heeft hij de postacademische opleiding tot parodontoloog in Groningen (Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde; CTM) en Amsterdam (Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam; ACTA) gevolgd (MSc Periodontology and Implant Dentistry). Hij heeft twee jaar gewerkt in een andere verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie. Na het afronden van zijn opleiding tot parodontoloog is hij nog steeds verbonden aan het UMCG als docent Parodontologie bij het CTM .

In 2012 is hij door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) als parodontoloog erkend.

BIG-nummer 19057985302


Renske Thomas

Renske Thomas is in 1997 als tandarts afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na haar afstuderen is zij gaan werken in verschillende tandartspraktijken.

In 2011 heeft zij de postacademische opleiding tot parodontoloog aan het ACTA afgerond (MSc Periodontology and Implant Dentistry). Hierna is ze gaan werken in verschillende parodontologiepraktijken. Ook Renske is naast haar werkzaamheden bij De Parodontoloog ook verbonden aan het UMCG als docent Parodontologie bij het CTM.

In 2012 is zij door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) als parodontoloog erkend.

BIG-nummer 19047816302


DE MONDHYGIËNISTEN

Kina Timmer- Tjakkes

Kina Timmer heeft in 2003 aan de Hanzehogeschool in Groningen de opleiding tot mondhygiënist afgerond. Daarna heeft ze gewerkt in verschillende praktijken, waarbij de laatste 8 jaren haar focus heeft gelegen op de parodontologie.

Haar werkzaamheden hebben voornamelijk bestaan uit complexe en intensieve parodontale behandelingen met bijbehorende nazorg-behandelingen, protocollen- en kwaliteitsbeheer, maar ook de begeleiding van stagiaires vanuit verschillende opleidingen Mondzorgkunde.


Trees van Breda

Trees van Breda is naast haar werkzaamheden bij De Parodontoloog  verbonden aan de opleiding Mondzorgkunde van het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde van het UMCG te Groningen.

 

 


Ilse Popkema

Ilse werkt ook in een algemene tandartspraktijk naast haar werkzaamheden bij De Parodontoloog.

 

 

 


Hendrika Terpstra-Vries

Hendrika werkt ook in een algemene tandartspraktijk naast haar werkzaamheden bij De Parodontoloog.

 

 

 


Hilda Hoorndijk

Hilda werkt ook in een algemene tandartspraktijk naast haar werkzaamheden bij De Parodontoloog.

 

 

 


Lyanne Wargers

Lyanne werkt ook in een algemene tandartspraktijk naast haar werkzaamheden bij De Parodontoloog.

 

 

 


Brit van Adrichem

Brit werkt ook in een algemene tandartspraktijk naast haar werkzaamheden bij De Parodontoloog.

 

 

 


TANDARTS-ASSISTENTEN

Ilona van den Berg-Scheffers

 

 

 

 

 


 

Klazina de Bruine